ÇORUM / OSMANCIK - Kamil Ortaokulu

Kamil Ortaokulu

Bulunmamaktadır.
Adres
KAMİL KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ KAMİL KÜME EVLERİ ÇORUM OSMANCIK KAMIL ORTAOKULU BLOK NO: 35 OSMANCIK / ÇORUM
Vizyon
Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
Misyon
Topluma yararlı,Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkan,ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuzda devletin her kadrosunda ünvanında hizmet veren kişiler yetiştirmiş ve topluma kazandırmıştır.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Ulaşım
Ulaşım haftanın her günü köy yolcu servisi ile ilçeye ve ilçeden istenilen yerlere rahatlıkla yapılabilir.
Yerleşim Yeri
Kamil Köyü yakın zamana kadar Nahiye idi. Bulunduğu çevre itibari ile merkez köydür. Köyde Jandarma Karakolu, Aile hekimi, Tarım Kredi Koparatifive bakkalları vardır.
İl merkezine uzaklığı 102 km, ilçe merlkezine uzaklığı 32 km